Viktigt!!!Nyheter inför hösten!

Vid årsmötet i våras bestämdes att hallhyran under inomhussäsongen i Duveholmshallen skall ingå i medlemsavgiften. Det blir alltså ”gratis” att träna!

Förhoppningen är att fler skall skjuta även inomhus! Under hösten står klubben för hallhyran men från årsskiftet betalas det genom höjd medlemsavgift.

Det bestämdes också att någon form av bokningssystem skulle skaffas för att man som skytt skall slippa åka ner på vinst och förlust utan att vara säker på att få en skjutplats. Här kommer därför en introduktion till detta bokningssystem.

Hjälp för bokning:

För att kunna boka skjuttid i Duveholmshallen måste du vara inloggad på hemsidan. För att detta skall fungera måste också din aktuella mailadress vara registrerad på hemsidan! Byter du så måste du meddela oss detta!

Först måste du skapa ett lösenord, lathund finns här: Ändra lösenord

Därefter går det att göra en bokning, lathund finns här: Lathund för bokning av skjuttid

(Det går att testa bokningen redan nu söndag till onsdag men du får ett meddelande om att banan är stängd när du klickar på ”Booking now”. När vi kommer till första träning den 14:e september så kommer det att fungera!)

Regler vid bokning:

  1. Du får bara boka 1h med början varje hel timme. Det går att boka 0,5h och mer än 1h men sådana bokningar är ogiltiga.
  2. Skyttar med eget vapen får inte boka tider mellan 18-20 förrän 24h före träning, då dessa tider är prioriterade för nya skyttar utan eget vapen!!!
  3. Bokningen “öppnar” 4 dagar före träningsdagen, innan dess går det inte boka några tider.
  4. Bokning “stänger” 1 timmar innan skjuttiden börjar!
  5. Ange alltid hela ditt namn, mailadress och telefonnummer!
  6. Det är OK att boka åt en kompis för att t.ex. samåkning skall funka smidigt, men ange då kompisens namn och ditt eget skriver du i kommentarsrutan.
  7. Avbokning görs via mail: bokning@kpkskytte.com senast dagen före!

Regler kan ändras när vi testat en period!

Bokningssystemet är inte så avancerat, var därför noga när du bokar så att det blir rätt enligt reglerna ovan.

Frågor eller problem kring bokning tar du med Tomas, webmaster@kpkskytte.com!